Apie 10.30 val. policija gavo pranešimą, kad Klaipėdos rajone, kelyje Gargždai-Šiūpariai, nuo kelio nuvažiavo automobilis ir gali būti sužeistų žmonių.

Atvykus policijos pareigūnams, paaiškėjo, kad nuo kelio nuvažiavo automobilis "Renault Espace". Trečio vaiko besilaukianti agluonėniškė Neringa Š. (gim. 1984 m.) išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Liudininkai teigė, kad avarija įvyko, kai moters vairuojamą automobilį lenkė kita mašina. Ji lengvame posūkyje užvažiavo ant kelkraščio, mašiną sumėtė ir ji šonu nuslydo į griovį. Čia
kliudęs kelmą automobilis virto ant šono, tačiau išsilaikė ant ratų.

Nuo praėjusių metų rudens vairuojanti moteris važiavo viena.

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas tyrimas.

Apie 12.40 val. Klaipėdoje, Jūrininkų prospekto ir Šilutės plento sankryžoje susidūrė prieš metus pagamintas "Kia Sportage" ir senas "VW Passat".

Visureigis trenkėsi į automobilio "VW Passat" vairuotojo duris. Nors per avariją "VW Passat" vairuotojui sumušta galva, sutriko širdies ritmas ir kraujavo ranka, vyriškis ant atvykusių medikų dokumentų pasirašė, kad jų paslaugų atsisako.

Iki atvykstant policijai ir greitosios pagalbos brigadai, "VW Passat" vairuotojas Dimitrijus N. (gim. 1945 m.) aiškino, kad jis į sankryžą įvažiavo degant geltonam šviesoforo signalui.

Visureigio "Kia Sportage" vairuotoja Ramunė V. (gim. 1979 m.) teigė, kad ji į sankryžą pradėjo važiuoti tik užsidegus žaliam šviesoforo signalui. Moteris prieš tai stovėjo prie "stop" linijos. Tai ir greičio nebuvo, nes avarija įvyko jai vos pajudėjus.

Medikų automobilyje "VW Passat" vairuotojas truputį pagalvojo, ir pradėjo pasakoti, kad ir jis važiavo degant žaliam šviesoforo signalui.

Tačiau įvykį užfiksavo mokomojo automobilio, važiavusio paskui visureigį, vaizdo registratorius. Vairavimo instruktorius paliudijo, kad "VW Passat" važiavo degant raudonam signalui. Po to Dimitrijus N. sutiko, kad dėl avarijos kaltas jis.