„Apie 20.15 val. Šiaulių „Akropolyje“ dingo elektra ir po poros minučių buvo visi „Akropolio“ lankytojai paprašyti palikti pastatą dėl "pavojingos situacijos“, - rašo skaitytojas Sigitas.

Dar vienas skaitytojas pranešė, kad priežastys lankytojams nebuvo paaiškintos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas DELFI sakė, kad jokio iškvietimo negavo, taigi priežastis neturėtų būti rimta.

Šiaulių "Akropolio" valdytoja Sonata Jocienė DELFI paaiškino, kad prieš 21 val. "Akropolio" evakuacija įvyko suveikus priešgaisrinei signalizacijai. Netrukus, paaiškėjus, kad pavojaus nėra, darbuotojams buvo leista grįžti į darbo vietas, tačiau prekybos centras veikia iki 21 val., todėl dauguma parduotuvių nebeatsidarė.

Pirminiais duomenimis, sąmyšį sukėlė darbininkai, įrenginėjantys naują H&M parduotuvę. Dirbdami jie pažeidė priešgaisrinės sistemos vamzdį. Į tai sureagavo priešgaisrinė sistema - ji išjungė elektrą ir įjungė gaisro gesinimo sistemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)