Balandžio 2-osios popietę Balbieriškyje kilusio konflikto metu 39 metų Prienų rajono gyventojas metaliniu strypu išdaužė į jo sodybą atvažiavusio automobilio „Citroen Xsara Picaso“, priklausančio 46 metų alytiškiui R. J., šoninius stiklus, priekinį žibintą, sulankstė duris, variklio dangtį, sugadino kitas automobilio detales.

Prie įtariamojo mušeikos sodybos Užupio gatvėje, po 15 val., buvo iškviesti Prienų policijos pareigūnai. Buvo gauti du pranešimai – vienas iš aplamdyto automobilio savininko, kitas – iš įtariamojo. Atvyko Prienų operatyvinės grupės ir patrulių tarnybos pareigūnai.

Alytiškis vairuotojas buvo atvažiavęs su dar dviem vyriškiais. Vienas jų metaliniu strypu ir medine lazda buvo stipriai sumuštas į įvairias kūno vietas. Dėl sumušimų nukentėjo ir automobilio vairuotojas. Po konflikto nukentėjusieji kreipėsi į ligoninę, kur buvo apžiūrėti ir išleisti gydytis ambulatoriškai.

Aiškinantis detales, konflikto dalyviai pareigūnams tvirtino, kad muštynės kilo siekiant susigrąžinti apie 600 litų skolą. Tačiau kas kam ir už ką skolingi, vis dar aiškinamasi.

Įtariamasis mušeika sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Kitų trijų įtariamųjų mušeikų pėdos, policijos pareigūnams atvykus, jau buvo ataušusios. Jie ieškomi.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki 2 metų.