Įtariama, kad vairuotoja neblaivi. Jai netgi buvo sunku papūsti į alkoholio matuoklį, tačiau galiausiai, po kelių bandymų pavyko – nustatytas 1,77 promilės girtumas.

Atvažiavusi prie parduotuvės moteriškė atsitrenkė į sieną. Tai pamatęs vyriškis pripuolė prie automobilio ir ištraukė raktą. Laimei, incidento metu šaligatviu nėjo žmonės.

Moteris prašė nekviesti policijos, tačiau įvykio liudininkas pareigūnus iškvietė. Ant parduotuvės sienos liko tik nedidelė žymė.

Paaiškėjo, kad prieš atsitrenkdama į „Maximą“ ta pati moteris netoliese esančioje Debesijos gatvėje kliudė stovintį visureigį „Jeep Grand Cherokee“ ir paspruko iš įvykio vietos. Visureigis apgadintas nesmarkiai. Pasak vietos gyventojų, visureigis priklauso nušalinto prezidento R. Pakso dukters šešurui.

Vairuotoja gyvena Debesijos gatvėje, iki "Maximos" pėsčiomis - pora minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)