Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai informuoja, kad kovo 18 d. Kaune sulaikė du anksčiau ne kartą teistus, niekur nedirbančius piliečius I. Č. (gimusį 1994), teistą 3 kartus, ir Š. K. (gimusį 1992 m.), teistą 4 kartus, kurie įtariami 20 000 Lt vertės motociklo „Honda CBR 1000RR“ (2009 m. laidos), statybinės apšiltinimo vatos „Paroc“ ir kitų daiktų, iš remontuojamo namo garažo, vagyste.

Abu įtariamieji yra ne kartą sulaikyti kartu įtariant įvairiais nusikaltimais, taip pat abu yra nuteisti, atatinkamai 2 metų ir 1,5 metų laisvės atėmimo bausmėmis, jas atidedant.

Tyrimo metu pas įtariamąjį Š. K. rastas pavogtas motociklas, pas įtariamąjį I. Č. nedidelė dalis pavogtos apšiltinimo vatos. Tyrimas tęsiamas. Kriminalistai turi duomenų ir apie daugiau nusikaltimų, kuriuos minėti įtariamieji galėjo įvykdyti Vilijampolės mikrorajone.

Ketvirtadienį Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros tyrimą kontroliuojantis prokuroras kreipsis į Kauno apylinkės teismą su prašymu dėl kardomosios priemonės – suėmimo paskyrimo abiem įtariamiesiems.