7.13 val. policijai pranešta, kad Gariūnų gatvėje nuo kelio nuvažiavo ir apvirto mažutis automobiliukas "Smart", kurį vairavo mergina. Vairuotoja nenukentėjo.

7.32 val. Molėtų plente, netoli restorano HBH, susidūrė merginų vairuojami "VW Polo" ir "Nissan". Abi vairuotojos (23 ir 28 metų) nukentėjo, išvežtos į ligoninę.

7.35 val. Viršupio g. 22 susidūrė "Peugeot" ir "Renault" automobiliai, nukentėjo 55 metų moteris, nuvežta į ligoninę sveikatos patikrinimui.

Avarijų, kuriose žmonės nenukentėjo, bet stiprokai apgadinti automobiliai, antradienio rytą Vilniuje buvo daug. Pavyzdžiui, Antakalnio gatvėje sumanęs apsisukti taksistas sukėlė avariją, susidūrė su visureigiu "BMW X5" ir pastarasis rėžėsi į stulpą. Taksi nulėkė ant vejos. Vairuotojai nenukentėjo.

O A. Kojelavičiaus gatvėje moters vairuojamas "Audi A3" apsivertė, bet vairuotoja nenukentėjo. Tik jos vyru prisistatęs vyriškis įvykio vietoje elgėsi labai nervingai - supratęs, kad kūnu automobilio nuo fotoaparato uždengti nepavyks, kažkodėl ėmė grasindamas šnekėti apie "labusus" (rusiškame žargone - paniekinantis lietuvių pavadinimas).

10.39 val. policijai pranešta, kad S. Konarskio g. automobilis "Honda Civic", vairuojamas A. A., gimusio 1984 m., partrenkė neleistinoje vietoje gatvę kertančią pėsčiąją I. M., gimusią 1993 m. Merginai ligoninėje nustatytas pėdos sumušimas.