Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad susidūrė du automobiliai ir per avariją nukentėjo jais važiavę žmonės.

Į įvykio vietą atskubėjus policijai paaiškėjo, kad greitosios pagalbos automobilis trenkėsi į priešais jį Europos g. važiavusio BMW galą. Panašu, kad sudaužyto BMW vairuotojas laiku nesusigaudė, kad skubantį greitosios pagalbos automobilį reikia praleisti ir jis užkirto kelią. Tačiau tikslias avarijos aplinkybes išsiaiškins policijos pareigūnai.

BMW vairuotoją į ligoninę išvežė į avarijos vietą atskubėjęs kitas greitosios pagalbos automobilis.

Į avarijos vietą iškviesti ir ugniagesiai - ant asfalto iš vieno automobilių ėmė tekėti degalai.

Kol policijos pareigūnai dirbo įvykio vietoje, jie tapo dar vienos avarijos liudytojais - užsidegus žaliam šviesoforui pėstiesiems, per kelią ėjo vaikas. Apvažiavęs avarijos vietą automobilis partrenkė berniuką.

Nuo automobilio variklio dangčio ant asfalto nukritęs vaikas atsistojo ir, lyg niekur nieko, jau žingsniavo tolyn. Pareigūnai jį pasivijo, tačiau vaikas ėmė aiškinti, kad jis tai dėl nieko nekaltas, todėl ir gali keliauti savais keliais. Berniukui teko vykti su medikais, kad išsamiai apžiūrėtų, ar vaikas nepatyrė traumos.

DELFI dėkoja skaitytojai už nuotraukas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)