Atvykę pareigūnai atidžiai apžiūrėjo įvykio vietą ir rado vagies pėdsakus. Policijos tarnybinis šuo Toris pėdsakais sekė apie 600 m iki Paupio gatvės namo vidinio kiemo, kur ir stovėjo pavogtasis motoroleris, praneša sostinės policija.

Įvykio tyrimą tęsia Vilniaus aps. VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai.

Sausio 23 d., apie 14 val., Kalvarijos policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Kalvarijos sav., Sangrūdos sen., Senosios Radiškės kaime, iš kombaino pavogtos įvairios detalės.

Kalvarijos kriminalinės policijos pareigūnai pasikvietė kinologą su tarnybiniu šunimi Grantu. Pastarasis iškart užuodė pažeidėjo paliktus pėdsakus ir nusekė į Senosios Radiškės kaimo pakraštyje stovinčios sodybos kiemą. Šios sodybos gyventojas, po trumpo pokalbio su kriminalistu prisipažino - tai jis nuardė ir paėmė įvairias dalis nuo kombaino, kurias ir parsinešė į namus, praneša Marijampolės apskrities policija.

Po kelių dienų Grantas vėl pasižymėjo. Sausio 28 d., apie 9 val., Kalvarijos policijos komisariate buvo gautas pranešimas apie įsibrovimą į butą, esantį Kalvarijoje, Ugniagesių g. Buvo pavogti kompaktiniai diskai.

Grantas bute iš karto užuodė vagies paliktus pėdsakus. Šuo kiemais nusekė į Laisvės gatvę ir, įbėgęs į triaukščio namo kiemą, pasuko į pirmą laiptinę ir pasileido į trečią aukštą. Tarnybinis šuo policijos pareigūnus atvedė tiesiai į butą pas asmenį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, pavogė kompaktinius diskus.