Į agentūrą vis užeina įtartinų asmenų. Kiek anksčiau tualete buvo rastas šaunamasis ginklas, kurį paliko kažkoks "klientas", vėliau buvo pavogti darbuotojų mobilūs telefonai. "Daug įtartinų žmonių ateina ir mes paprašome jų išeiti", - sako "Visi butai" darbuotojos.

Tačiau praėjusį penktadienį į bendrovę užėjusiam jaunuoliui nepasisekė - merginos reagavo greitai ir veikė kaip komanda. Vagis ne tik užfiksuotas, bet ir sulaikytas.

Agentūros darbuotojoms į pagalbą atskubėjo policija, kuri sureagavo ypatingai greitai. "Per 5 minutes ar greičiau du stambūs ir ginkluoti pareigūnai buvo biure. Ačiū jiems!", - sako įmonėje dirbančios merginos.

Vagys įžulėja. Nors pastate įrengtos ir vidaus, ir lauko kameros, agentūra biure taip pat turi savo kameras, bet vagių tai neatbaido.

Penktadienį į biurą atėjęs nepažįstamasis nespėjo ko nors pavogti: jis patikrino kabančių striukių kišenes, bet jose nieko nerado. Nieko neradęs kišenėse jis nuėjo į kitas patalpas žvalgytis. Bendrovės darbuotojos apsimetė, jog nieko nepastebėjo, užkalbino jį, ėmė klausinėti apie nekilnojamąjį turtą, o kita agentė tuo metu iškvietė policiją ir užrakino duris.

Į klausimus vyrukas atsakinėjo nerišliai, lyg apsvaigęs. Pasakęs, kad labai skuba, bandė išeiti, tačiau durys buvo užrakintos. Merginos iškart ėmė aimanuoti, kad tų durų spyna nuolat užsikerta, tuoj atvyks meistras ir t.t. Bet vietoj meistro atvyko policijos patruliai. "Labai ačiū policijai, kad jie greit atvyko, nes nežinia kas galėjo atsitikti... Bet ir įžūlumas tų vagių - dienos metu, Klaipėdos centre, kur daug žmonių... Bebaimis...", - juokėsi viena iš merginų.

Paaiškėjo, kad sulaikytasis - gerai žinomas uostamiesčio policijai - ne kartą jau buvo įkliuvęs.