L. Ivanova sulaikyta praėjusį trečiadienį Kaune. Tą pačią dieną ji buvo uždaryta Klaipėdos areštinėje. Ketvirtadienį teismas jai skyrė suėmimą iškart trims mėnesiams.

Jauna moteris jau tris kartus teista už vagystes. Pranešama, kad ji uždarbiaudavo teikdama seksualines paslaugas tolimųjų reisų vairuotojams.

Advokatas Edvardas Staponkus teigė, kad L. Ivanova planavo gimdyti kur nors viešoje vietoje, gal net prekybos centre, kad kūdikis nežūtų, o būtų priglaustas. Tačiau to padaryt jai nepavykę. Ji pagimdė į užsienį išvykusio, pasak jos pačios, sugulovo namuose Naikupės gatvėje. Įtariama, kad naujagimė mergytė buvo uždusinta. Paskui įvyniota į šiukšlių maišą ir išmesta į konteinerį.

Po nusikaltimo ji išvyko į Kauną, kur po dviejų dienų Vilijampolėje, būste panašiame į landynę, buvo sulaikyta pas dar kitą vyrą.

L. Ivanova augo Antalieptėje. Pasak miestelio seniūno A. Sauliaus, jos motina Violeta garsėjo palaidu gyvenimo būdu. Seniūnas prisimena, kaip dar sovietų laikais tuomet 16-metė Violeta dėl paleistuvavimo ir girtavimo buvo iškviesta į Nepilnamečių reikalų komisiją. Ten ją beauklėjant mergina rėžė vienai iš komisijos narių: "Gerai, kad tau vieno vyro užtenka, o man trijų reikia!".

1993-iais, kai Larisai buvo 4 metai, motina ją pabandė nunuodyti - sugirdė didelę dozę migdomųjų ir raminamųjų vaistų. Po to motina pasikorė.

Apnuodyta mergaitė buvo laiku rasta, medikai spėjo ją atgaivinti. Po to ji buvo ilgai gydoma.

Larisą ėmė auginti močiutė (irgi didelė mėgėja išgerti) ir prosenelė (pasak vietos gyventojų, ji buvo vienintėlis blaivaus proto žmogus tuose namuose), kartu gyveno ir kitų giminaičių. Larisos tėvas gyveno kitur, tačiau dukrą rėmė pinigais.

Paskutinėje vidurinės mokyklos klasėje Larisa pagimdė berniuką. Kūdikis gimė nesveikas, išsigimęs. Sulaukęs vos trijų mėnesių jis mirė. Tačiau dar prieš tai buvo atlikti tyrimai ir nustatyta, kad išsigimimo priežastis - tėvų kraujomaiša.

2007-iais, po vaiko mirties, Larisa iš Antalieptės dingo. Miestelyje kalbama, kad po to ji pagimdė dar vieną vaiką - mergaitę. Šįkart kraujomaišos nebuvo. Nepatvirtintais duomenimis, mergaitę įsivaikino ir išsivežė užsieniečių pora.

Prieš savaitę pagimdyta ir į šiukšlių konteinerį išmesta mergytė - trečiasis 24 metų L. Ivanovos vaikas.