Policijai skambinę žmonės buvo nustebę, kad mašinos durys užrakintos, o vairuotojo pusės langas paliktas praviras.

Greičiausiai mašina nuslydo, kai šios vairuotojas bandė apsisukti kelyje, bet jam neužteko naujo kelio ploto ir visureigis nugarmėjo į griovį. Prie automobilio buvo pritvirtintas tempimo diržas, bet nerasta jokių pėdsakų, kad kas būtų bandęs padėti ištraukti mašiną.

Policijos pareigūnai nustatė, kad automobilis priklauso 1958 metais gimusiam klaipėdiečiui, kuris pareigūnams sakė sausio 1-ą dieną visureigį paskolinęs sūnui. Tėvas patikino, nežinia kur esantis sūnus nesigyręs, kad mašina atsirado griovyje. Apie tai vyrą informavo policija.

Į įvykio vietą atvykę kelininkai nustatė, kad naujo kelio krantui nepadaryta didelė žala. Ji pašalinama tiesiog kastuvu, o vairuotojo laukia pokalbiai ir su policijos pareigūnais, ir tėvu.

Naujasis Priekulės aplinkkelis atidarytas tik prieš tris savaites, tačiau čia apstu įvykių.

Baigiantis 2013-iesiems, girtas automobilio vairuotojas atsimušė į priekabą su eglutėmis. Baltarusijos pilietis, vilkiko vairuotojas išvartė atitvarus, kitas vilkiko vairuotojas, rusas, stabdomas mūsų muitininkų užvažiavo ant kelkraščio ir pažliugusiai žemei neišlaikius puspriekabės svorio ši pavojingai pakrypo ir tik po paros technika buvo ištraukta ant kelio.