Automobiliai „Opel Vectra“ ir „Renault Kangoo“ susidūrė važiuodami viena kryptimi. Sankryžoje, kai „Opel“ vairuotojas Vaclovas Š., gim. 1961 m., ketino pasukti kairėn, į jo automobilį atsitrenkė lenkęs „Renault“.

Atvykus policijos pareigūnams, alkoholio matuokliu nustatyta, kad Vaclovo organizme tūno vidutinis girtumo laipsnis - 2.20 prom. alkoholio.

Jo graudi istorija paprasta. Per 10 savaičių gavęs pirmąjį laisvadienį, vyras pasigėrė. Tuomet nuėjo pas kaimyną, kuris buvo suremontavęs jo automobilio sankabą. Įtariama, kad pasiėmęs automobilį Vaclovas dar išgėrė, ir tik po to sėdo prie vairo. Važiavo iš vieno kiemo, o už 50 metrų reikėjo pasukti į sodų bendrijos keliuką. Nespėjo. Pajuto smūgį į automobilio galą.

„Renault Kangoo“ vairuotojas Valerijus M., gim. 1965 m., nelabai norėjo sutikti su savo kalte. Pasako jo, „Opel“ vairuotojo „pilotuojamas“ automobilis vinguriavo po kelią be šviesų, nerodė posūkio signalo kai suko kairėn. Vaclovas tik nusijuokė, teigdamas, kad per 25 jo vairavimo metus, nėra to buvę, kad jis nerodytų posūkio signalo.

„Renault“ vairuotojas bus nubaustas už sukeltą avariją, o Vaclovas, lapkričio 20 dienos ryte yra laukiamas Klaipėdoje rajono teisme, Gargžduose. Jam gresia netekti vairuotojo pažymėjimo ir nemenka ( 2000 - 3000 lt) piniginė bauda už vairavimą išgėrus, kai nustatomas vidutinis girtumo laipsnis.