Pareigūnai informuoja, kad visuomenės pagalba reikalinga aiškinantis spalio 17 d. avarijos aplinkybes. Tą dieną apie 17.30 val. ties P. c 66 namu, Kaune susidūrė du automobiliai: "Audi A6" (išskirtiniu valstybiniu numeriu, ryškia mėlyna spalva) ir  automobilis "VW Golf".

Abu automobiliai vienas paskui kitą važiavo nuo Savanorių pr., S. Žukausko g. ir suko į kairę į P. Lukšio g., ir netoli "Lukoil" degalinės susidūrė.

Pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius šį eismo įvykį ar jį nufilmavusius, paskambinti Kelių policijos valdybos budėtojams tel. (8 37) 30 32 00.

Taip pat prašoma pagalbos, aiškinantis dar vieną eismo įvykį. Spalio 18 d. apie 13.00 val. Kaune, Tunelio g. susikirtime su Radvilėnų pl. posūkiui į kairę laukė eilė automobilių.

Nuo K. Baršausko g. link M. K. Čiurlionio g.  antrąja eismo juosta važiavo (leidosi žemyn nuo kalno) automobilis "Opel Corsa", kurio vairuotojas teigia, kad pirmąją eismo juosta važiavęs krovininis automobilis su puspriekabe galiniu kairiu priekabos galu kliudė automobilio "Opel Corsa" priekinį dešinės pusės sparną, dėl ko automobilis "Opel Corsa" tapo nevaldomas ir atsitrenkė į priešingoje eismo juostoje (prie sankryžos) stovinčius du kitus automobilius.

Krovininis automobilis iš eismo įvykio pasišalino.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius šį eismo įvykį ir paskambinti Kelių policijos valdybos budėtojams tel. (8 37) 30 32 00.