Policija pranešimą apie dingusį vaiką gavo šeštadienį 19.38 val. Mama pranešė, kad sūnus apie 14 val. išėjo iš namų M. Romerio gatvėje pažaisti į kiemą ir dingo. Policijos duomenimis, apie 15 val. jis išsiskyrė su draugu prie Petrašiūnų geležinkelio pervažos.

Sekmadienį ryte jis dar buvo nerastas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai vaiko paieškas pradėjo nedelsiant, apklausė itin daug žmonių, nes pirminė informacija nebuvo išsami. Pareigūnai atidžiai apžiūrėjo ir tikrino netoli galimos dingimo vietos esančią teritoriją, atokias vietoves. Naktį įvykio vietoje taip pat dirbo daug pareigūnų: ekspertai, patruliai,kriminalistai, policijos kinologai su tarnybiniais šunimis.

Paiešką apsunkino tamsa, buvo naudojamas elektros generatorius.

Sekmadienį vidaus reikalų ministro leidimu į pagalbą policijai pasitelkti ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

Sekmadienį policija su Viešojo saugumo tarnybos pareigūnais berniuką surado įkritusį į neaiškios paskirties šulinį prie Nemuno upės. Iškart buvo pradėti gelbėjimo darbai.

Apie 13.40 val. berniukas buvo iškeltas iš maždaug 5 metrų nenaudojamo kanalizacijos šulinio. Pirminiais duomenimis, vaikas smarkiau nesusižalojęs, jis sakė, kad jam nieko neskauda, pats nuėjo iki neštuvų. Greitoji pagalba jį išvežė į ligoninę apžiūrai.

Pasak pareigūnų, berniukas šulinyje išgirdo, kad netoliese kažkas vaikšto ir ėmė šauktis pagalbos. Tai išgirdę pareigūnai greitai surado neuždengtą šulinį. 

Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad į šulinį įkirtusį berniuką aptiko Viešojo saugumo tarnybos (VST) pareigūnas. Grandinis Darius Šmigelskis 13.25 val. aptiko berniuką apleistame kanalizacijos šulinyje, maždaug 1 km nuo namų, kuriuose jis gyvena. Pasak VST Kauno padalinio vado pulkininko leitenanto Vlado Kalnelio, berniuką šulinyje rado viena iš 3 VST specialiosios paskirties kuopų (vad. Evaldas Šimkus), judėjusių paieškos rajone prieš Nemuno srovę link Kauno HES. Prieš pradėdami darbą kariai išklausė instruktažą, kaip veikti paieškų teritorijoje, į kokius objektus atkreipti dėmesį. Tai taip pat padėjo aptikti aukštoje žole apaugusį šulinį.