Policijos pareigūnų duomenimis, spalio 7 d. apie 20 val. į Telšių ligoninę iš Telšių, Žemaitės g., buto, pristatyta ir dėl muštinės žaizdos galvoje paguldyta 1 mėnesio mergaitė, kurią neaiškiomis aplinkybėmis sužalojo tėvas.

Įtariamieji neblaivus (2,61 prom. alkoholio) tėvas A. M. (gimęs 1966 m.) ir neblaivi (1,13 prom. alkoholio) D. L. (gimusi 1965 m.) uždaryti į areštinę.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kas tiksliai įvyko girtavusios poros namuose.

Į pavakarę ėmė aiškėti kai kurios aplinkybės, kaip buvo sužalotas mėnesio kūdikis. Vaiko teisių tarnyba sako, kad šią šeimą, kur auga dar ir 5 metų mergaitė, gerai žino. Specialistai po incidento aplankė 33 metų motiną.

Ji pasakoja, kad pirmadienį visą dieną buvo Klaipėdoje su reikalais, mėnesio dukrą paliko tėvui. Kai pavakarę grįžo namo, čia nerado nei vaiko, nei vyro. Šis telefonu atsiliepė, žadėjo greit grįžti, bet kai nepasirodė net po poros valandų, moteris iškvietė policiją. Kartu su pareigūnais moteris išvyko ieškoti vyro. Apvažiavę galimas jo buvimo vietas, vyro su kūdikiu nerado. Jis pats parsirado namo. Ir ne vienas, o su drauge. Čia juos ir rado namo grįžusi vaiko mama. Girta neblaivaus vyro draugė ramino kūdikį, o vyras nieko negalėjo paaiškinti, tik tepasakė, kad vaikelio galva kruvina, nes jis iškrito iš lovos. Girtą vyrą ir jo draugę išsivežė pareigūnai, o sužeistą mėnesio mergytę - medikai. Vaikeliui žaizdą galvoje teko siūti. Rimtesnių sveikatos sutrikimų nenustatyta, mažylė stebima ligoninėje. Su ja kartu yra ir mama. Vyresnioji poros dukra laikinai palikta savaitiniame darželyje.