Į Panevėžio policijos pareigūnus kreipėsi žiauriai nužudytos 17-metės artimieji, kurie pranešė, jog jų vardu renkamos lėšos. Pareigūnai informuoja, kad nei žuvusios nepilnametės giminės, nei kiti asmenys nerenka jokių piniginių lėšų, neprašo pervesti į nurodytas banko sąskaitas jokių pinigų.

"Tai - sukčių spąstai, būkite atsargūs ir neleiskite sukčiams pasinaudoti šia tragedija", - praneša pareigūnai.

Daugiau nei prieš savaitę, rugsėjo 21 d., visą Lietuvą sukrėtė itin žiaurus merginos nužudymas Panevėžio rajone.

Dembavos gyventojos užpuolimas, išžaginimas ir sudeginimas automobilyje, anot vietos gyventojų, panašus į siaubo filmo scenarijų.

Du įtariamieji operatyviai buvo sulaikyti ir rugsėjo 23 d. atvežti į Panevėžio miesto apylinkės teismą, kur du įtariamųjų teismas leido suimti maksimaliam galimam laikui - trims mėnesiams.

Sulaikytas Julius Jakubaitis, gimęs 1980 m., nedirbantis, anksčiau 5 kartus teistas. Šiuo metu teistumai išnykę.

Antras sulaikytasis - Panevėžio rajono gyventojas Deividas Antanaitis, gimęs 1991 m., nedirbantis. Sulaikymo metu jis buvo neblaivus (girtumas – 0,3 prom.).

D. Antanaitis anksčiau 4 kartus teistas už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimus, narkotines medžiagas.

Trečiasis sulaikytas - J. Jakubaičio brolis A. Jakubaitis, gimęs 1992 m. Jam prokurorai suėmimo taikyti neprašė, nors nusikaltimas įvykdytas naudojant jo tik nusipirktą "VW Passat" automobilį, vaikinas nėra įtariamas veikęs kartu su nusikaltimu įtariamu broliu ir jo bičiuliu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)