Dviejų pareigūnų lydimas ir prie vieno iš jų rankos grandine prirakintas J. Maciulevičius pirmiausiai buvo atvežtas į šalia Kaišiadorių esančią sodų bendriją.

Iš vaikino veiksmų galima suprasti, kad sustojus taksi automobiliui jis nuėjo nusišlapinti. Tuomet imituojama, kaip iš taksi išlipo 59 metų V. K. Vaikinas išlipusiam vairuotojui dūrė į kaklo sritį. Vėliau vyras buvo nutemptas į šalikelę.

Jau nugriuvusiai aukai J. Maciulevičius dar keliolika kartų dūrė peiliu. Bylos duomenimis, per apklausą girtumu save teisinęs vaikinas dūrė net 31 kartą. Iš jų 11 kartų – į galvos sritį.

Vėliau J. Maciulevičius buvo nuvežtas į vietą, kurioje su pagrobtu taksi automobiliu nulėkė nuo kelio ir vertėsi.

DELFI primena, kad nusikaltimas įvykdytas ketvirtadienio naktį. Pirminiais tyrimo duomenimis, apie 2.30 val. taksi vairavusio vyro kūnas paliktas prie įmonės savininko Algimanto Radvilos sodybos.

Operatyviai buvo sulaikyti du asmenys, vienas jų, suabejota, ar prisidėjo prie nusikaltimo. Antrasis, J. Maciulevičius, prisipažino užpuolęs taksi vairuotoją.

Tyrimo metu ėmė aiškėti, kad nužudyto darbuotojo kūnas prie taksi vadovo sodybos paliktas atsitiktinai. Visgi buvo imta tirti įvairias galimas versijas, mat A. Radvila anksčiau sulaukė grasinimų.