Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komisaro pavaduotojas Darius Žukauskas DELFI patvirtino, kad ketvirtadienį apie 13.30 val. buvo sulaikyti „du jauni vyrai“.

Vienas jų - Kaišiadorių rajono gyventojas 19-metis Edvinas Čėsna, kitas - 21 metų Kaišiadorių gyventojas J. M. Jiems bus pareikšti įtarimai dėl nužudymo ir bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės - suėmimo skyrimo. Ekspertai aiškinasi ar įtariamieji nebuvo apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų.

Kraupus nužudymas įvykdytas ketvirtadienio naktį, pirminiais duomenimis, apie 2.30 val. Ryte Stasiūnų kaime rastas nužudyto taksisto kūnas, o už kelių kilometrų – į griovį nulėkęs taksi automobilis. Taksi firmos savininkas Algimantas Radvila neslepia, kad buvo sulaukęs grasinimų ir neatmeta, kad tai galėjo būtų to pasekmė.

Tokia nuomonė A. Radvilai peršasi neatsitiktinai - nužudytojo kūnas rastas netoliese A. Radvilos sodybos. O maždaug už 5 km – į griovį nulėkęs taksi automobilis.

Pagal policijos pranešimą, Kaišiadorių rajono, Stasiūnų kaimo gyventojai ketvirtadienį apie 7 val. rado į griovį įvažiavusį taksi automobilį.

Kaip DELFI pasakojo A. Radvila, jis apie įvykį sužinojo apie 5.30 val. Bandymai susisiekti su vairuotoju buvo nesėkmingi, nors telefonai buvo įjungti.

Kol kas neaišku, ar įvykio metu taksistas buvo apiplėštas, tačiau greičiausiai, kad nusikaltėlių tikslas nebuvo toks – prie taksisto kūno rasti du telefonai.

Nustatyta, kad taksistui peiliu smogta apie 31 kartą, iš kurių 11 – į galvą.