Kai atvyko socialinė darbuotoja, 35 metų vyriškis jau buvo pasprukęs - išvažiavo keturračiu. Apkumščiuota nėščioji skundėsi sveikatos pablogėjimu, todėl buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Moteris išvežta į ligoninę, jos ir negimusio kūdikio būklę stebi medikai.

Policija pradėjo tyrimą. Kol kas smurtautojo nepavyksta rasti.

Nukentėjusioji sako, kad konfliktas namie kilo dėl to, kad gyvenimo draugas geria. Kai vyriškis vėl parsinešė alaus ir užstalėn sėdo su kaimynu, moteris pradėjo priekaištauti. Apgirtęs sugyventinis tada ir apkumščiavo bei apstumdė nėščią moterį.

Policijai šis vyriškis žinomas dėl vagysčių, bet iki šiol nebuvo žinių, kad būtų smurtavęs. Penkis vaikus jau turintis ir su žmona dar neišsituokęs 35 metų vyriškis jau kurį laiką gyveno pas gerokai jaunesnę moterį.

Už smurtą artimoje aplinkoje vyrui gresia bauda arba kalėjimas iki dvejų metų. Bausmės jis išvengs, jeigu su drauge susitaikys. Tačiau jeigu paaiškėtų, kad mušdamas moterį pakenkė kūdikio sveikatai, vyriškis bus baudžiamas griežčiau.

Trečiadienį vyras buvo sulaikytas tuose pačiuose namuose, kur glaudėsi su sugyventine. Pirminiais duomenimis, sumušęs moterį vyras antradienį vakare keturračiu išvažiavo kažkur pas gimines, tačiau paryčiais parsliūkino į namus, užrakino juos iš išorės, o pats įsigavo į vidų per langą.

Gudrus planas slėptis neišdegė - vyro slėpynes pareigūnai perprato ir sulaikė įtariamąjį.