Pareigūnų duomenimis, nenustatyto vairuotojo vairuojamas nenustatytas automobilis reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir mirtinai sužalojo pėsčiąjį K. D. (gim. 1936 m.). Automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Eismo įvykį mačiusius liudytojus prašome kreiptis į tyrėją Laimutį Kublicką, tel. (8 5) 271 9454, kreiptis el. p. laimutis.kublickas@policija.lt arba skyriaus viršininką Alvarą Bacevičių tel. (8 5) 2719442), el. p. alvaras.bacevicius@policija.lt arba atvykti į Kelių policijos valdybą Vilniuje, Giraitės g. 3, kab. Nr. 413.

Perėja ėjęs vyras žuvo įvykio vietoje. Sankryža yra stebima vaizdo kameromis, vienas liudytojų pareigūnams nurodė ir įtariamojo automobilio numerį, tačiau policijos pareigūnų paieškose svarbi kiekviena informacija, kuri gali padėti greičiau surasti bėglį.

Policijos pareigūnų duomenimis, trečiadienį į Kelių policijos valdybą atvykęs prisipažino, kad jis vairavo "Audi A4", o partrenkęs žmogų esą dėl patirto streso nuvažiavo. Apie 20-ties metų vyras nurodė ir kur yra automobilis.