Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, į gelbėtojus kreipėsi šeši pas ligonius negalėję nuvykti greitosios pagalbos medikų ekipažai.

Rokiškio rajono Uljananos kaime dėl užpustyto kelio greitosios medicinos pagalbos automobilis negalėjo nuvažiuoti pas sergančius vaikus. Nuvykę nurodytu adresu, gelbėtojai keturis sergančius vaikus įsodino į savo automobilį ir nuvežė iki pagrindinio kelio, o ten vaikus perdavė medikams.

Du greitosios pagalbos medikų automobiliai buvo užklimpę Šiaulių rajono Kairių miestelyje. Jie ištraukti panaudojus buksyravimo lyną. To paties rajono Šakynos seniūnijos Žarėnų kaime iš pusnies buvo ištrauktas greitosios medicinos pagalbos automobilis, kuriuo medikai važiavo pas ligonį. Šiaulių rajono Bubių seniūnijos Gilvyčių kaime iš pusnies taip pat ištrauktas greitosios medicinos pagalbos automobilis, vežęs vaiką į ligoninę Šiauliuose.

Rokiškio ir Šakių rajonuose gelbėtojams teko padėti į mokyklas važiavusiems vaikams.

Rokiškio rajono Jūžintų seniūnijos Ažubalių kaime užpustytame kelyje užklimpo ir važiuojamąją kelio dalį užtvėrė autobusas PAZ, vežęs į mokyklą vaikus.

Autobusą gelbėtojai ištraukė panaudoję buksyravimo lyną.

Į Šakių rajono Kriūkų seniūnijos Ilguvos kaimą gelbėtojus iškvietė Kriūkų seniūnas. Čia iš pusnių buvo ištrauktas užklimpęs mokyklinis autobusiukas ir krovininis automobilis, vežęs maisto produktus į Ilguvos kaimo pensionatą.