Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai iš sumaitoto automobilio „Opel Corsa“ plėstuvų pagalba išlaisvino šoko ištiktą moterį. Ji perduota medikams ir skubiai išvežta į ligoninę.

Du mažamečiai vaikai iš „opelio“ buvo išlaisvinti iki atvykstant ugniagesiams-gelbėtojams ir išvežti į Vaikų ligoninę. Sumaištyje niekas negalėjo pasakyti, kiek suaugusiųjų ir kiek vaikų sužeista per šią avariją.

Kalbėta, kad per avariją galėjo būti sužeista nuo 2 iki 4 vaikų. GMP dispečerė patikino, kad į ligonines išvežti trys asmenys – mama ir du mažamečiai vaikai.

Per avariją nenukentėjęs automobilio „VW Golf“ vairuotojas Svajūnas Z. (gim. 1991 m.) paaiškino, kad jam važiuojant pagrindine Minijos gatve staiga iš šalutinės Kalnupės gatvės išvažiavo automobilis „Opel Corsa“.

Jis, kaip pats teigė, važiuodamas apie 60 kilometrų per valandą greičiu, stabdė, tačiau susidūrimo išvengti nepavyko.

Smūgį sugėrė priekinis „opelio“ ratas. Kliuvo ir vairuotojos pusės durims, kurios prispaudė vairuotojos koją. Ženklas VW rastas prie galinių „opelio“ sėdynių.

Sankryža, kurioje įvyko avarija, yra rekonstruojama, pro avarijos vietą pravažiuojantys vairuotojai burnojo, kad per ilgai užsitęsė rekonstrukcijos darbai: sankryža esą plati, šviesoforai išjungti, iš šalutinių gatvių išvažiuoti ir papildyti pagrindine Minijos gatve srūvančius mašinų srautus – misija neįmanoma.

Abu automobiliai išvežti į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.

Klaipėdos policijos biure pradėtas tyrimas.