Kartu buvo teisiami Raseinių rajono gyventojai: Ž. S. (gim. 1989 m.), K. S. (gim. 1992 m.), Jurbarko rajono gyventojas E. U. (gim. 1991 m.). Visi buvo kaltinami nužudymu, o Jurbarko rajono gyventojas K. V. buvo kaltinamas neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pirmas nusikaltimas padarytas 2011 metų gruodžio 17 d. Raseinių rajone, Žaiginio miestelyje. Bylos duomenimis, apie 23 val. viename name buvo sumuštas Š. K., jaunam vyrui kaltinamasis T. U. į įvairias kūno vietas sudavė ne mažiau kaip 23 smūgius. Po to T. U. kartu su Ž. S., K. S. ir E. U. sumuštąjį įdėjo į automobilio bagažinę ir nuvežė jį į netoli Kupsčių kaimo esantį mišką. Į iškastą duobę buvo paguldytas Š. K. kūnas ir užpiltas žemėmis. Kaip vėliau konstatavo ekspertai, vyras buvo užkastas gyvas, jis mirė nuo uždusimo.

T. U. dar vieną žmogžudystę padarė 2012 metų sausio pirmosios naktį, taip pat Raseinių rajone, Girkalnio miestelyje. Būdamas apsvaigęs nuo alkoholio ir psichotropinių medžiagų T. U. viename bute sumušė V. V. Nuo patirtų traumų jaunas vyras mirė. Aukai buvo suduota apie 29 smūgius. T. U. taip pat kaltinamas tuo, kad jis nepilnamečiams platino narkotikus.

Teismas, išnagrinėjęs šią baudžiamąją bylą, konstatavo, kad padaryti nusikaltimai yra įrodyti. T. U. nuteistas kalėti 20 metų, bausmę jis turės atlikti pataisos namuose. Ž. S., K. S. ir E. U. pripažinti kaltais dėl neatsargaus gyvybės atėmimo, Ž. S., E. U. skirtos 2 metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmės, jie suimti teismo salėje, K. S. nuteistas 90 parų arešto. K. V. už neteisėtą narkotinių priemonių disponavimą skirta 5980 litų bauda. Nukentėjusiesiems teismo sprendimu turės būti atlyginta 160 tūkstančių neturtinė ir apie 4 tūkstančius litų turtinė žalos.

Šis nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.