Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės, nukentėjo automobilio „Opel Zafira" vairuotojas. Siekiant patikslinti įvykio aplinkybes, prašome atsiliepti daugiau liudininkų, mačiusių šį įvykį.

Taip pat prašytume su policija susisiekti 2012 metų gruodžio 14 d. apie 20.40 val. Alytaus rajone kelio Naujieji Valkininkai-Daugai-Alytus 36-ajame kilometre įvykusios avarijos liudytojus. Automobilis „Nissan Almera" susidūrė su priešais važiuojančiu, sukimosi manevrą atliekančiu automobiliu „Opel Astra".

Po susidūrimo „Nissan Almera" įvažiavo į griovį, esantį kelio kairėje pusėje, o „Opel Astra" liko kelio važiuojamojoje dalyje. Apie 21 val. greitosios medicinos pagalbos automobilio „VW Transporter" vairuotojas nepastebėjo viduryje kelio, po eismo įvykio, palikto automobilio „Opel Astra", su juo susidūrė, kelis kartus apsivertė ir nuvažiavo į griovį kairėje šalikėlėje.

Įvykių liudytojus prašome paskambinti į Alytaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 315) 55 601, 55 600 arba susisiekti su vyresniąja tyrėja Neringa Zenevičiene (kab. 332, Jotvingių g. 8, Alytus, tel. (8 315) 55 709).