Įžūliai kelyje važinėjantį „Nissan Patrol“ pamatę kiti vairuotojai pranešė, kad vairuotojas gali būti neblaivus.

„Nissan Patrol“ žmonės matė Saugų kaime, kai į automobilį vairuotojas susisodino 13 m. ir 15 m. mergaites bei 15 m. berniuką.

Pareigūnai nedelsiant išvyko ieškoti nurodyto automobilio, jį pamatė lekiantį Kintų kryptimi. Vingiuojantį automobilį pareigūnai pasivijo kelio atkarpoje Žemaitkiemis-Sakūčiai ir įjungę garsinius bei šviesos signalus bandė stabdyti. Automobilio vairuotojas nė neketino sustoti - padidino greitį ir nurūko tolyn.

Vairuotojas pasuko automobilį per pievas, nuvažiavo į duobėtą keliuką, kur nuo greičio automobilis kelis kartus net pašoko į orą. Vienas šuolių buvo lemtingas.

Vieškelyje, vingiuojančiame palei Minijos upę, „Nissan Patrol“ kelis kartus virto ir sustojo griovyje.

Iš visiškai sumaitoto automobilio vaikai išsiropštė patys, o vairuotojas liko prispaustas automobilio nuolaužų.

Išsigandę vaikai pasakojo, kad jie maldavo vairuotojo sustoti ir juos paleisti, nes prašė tik nuo mokyklos pavežti iki parduotuvės, tačiau juos pavežėti pasisiūlęs vairuotojas ėmė pavojingai lėkti nepaisydamas vaikų maldavimų ir ašarų.

Į įvykio vietą atskubėję medikai apžiūrėjo prispaustą 21 m. vairuotoją. Spėjama, kad jam lūžo koja.

Vaikai išvežti į ligoninę, kur bus patikrinta jų sveikata. Po patirto šoko atsigavęs berniukas sakė, kad vairuotoją yra matęs anksčiau, tačiau į jo automobilį sėdo pirmą kartą.

Pirminiais duomenimis, jaunas vyras spruko darbdavio automobiliu.