40 metų aktorius sulaukė nemalonumų dėl įvykių Kauno rajone, Garliavoje, Klonio gatvėje, kai per garsųjį tuometės teisėjos Neringos Venckienės namų šturmą policijos pareigūnai ir antstolė bandė paimti bei motinai Laimutei Stankūnaitei perduoti dviejų žmonių nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio mažametę dukrą.

Administracinio teisės pažeidimo protokole nurodyta, kad aktorius praėjusių metų gegužės 13-osios rytą, atvykus pareigūnams ir antstolei, filmavo įvykių eigą. Kai pareigūnai R. Saladžiui nurodė pasitraukti nuo namo prieigos, jis nepakluso teisėtiems jų reikalavimams, todėl buvo patrauktas ir pristatytas į policijos komisariatą.

Dėl R. Saladžiaus veiksmų Kauno apygardos prokuratūra buvo pradėjusi ikiteisminį tyrimą, tačiau tik šių metų balandžio pabaigoje jį nutraukė, o jo elgesį teismo paprašė įvertinti administracine tvarka.

O. Koršunovo teatro aktoriui iškelta administracinio teisės pažeidimo byla buvo perduota Vilniaus miesto apylinkės teismui, nes R. Saladžius gyvena Vilniuje, tačiau teisėjas Mindaugas Striaukas nusprendė, jog pažeidimo aplinkybes turi aiškintis Kauno apylinkės teismas – byla perduota nagrinėti pagal pažeidimo vietą.

R. Saladžiui gresia bauda nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

O. Koršunovo teatre dirbantis aktorius yra atlikęs vaidmenis tokiuose spektakliuose kaip V. Šekspyro „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“, Sofoklio „Oidipas karalius“, M. Gorkio „Dugne“, M. Bulgakovo „Meistras ir Margarita“ bei kt.