Apie 18.30 val. Vilniaus r., Nemėžio sen., Skaidiškių kaime patruliai pastebėjo įtartinai važiuojantį „Renault“ automobilį. Pareigūnai nusprendė sustabdyti ir patikrinti vairuotojo blaivumą. Paaiškėjo, kad „Renault“ vairuotojas V. K. (gim. 1966 m.) yra neblaivus - alkoholio matuoklis parodė 3 promilių girtumą.

Pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad V. K. neturi teisės vairuoti transporto priemonę ir jau antrąkart per metus įkliuvo neblaivus prie vairo, be to, jam yra apribota teisė įgyti teisę vairuoti transporto priemones.

Šis vilnietis, siekdamas išvengti nuobaudos už vairavimą neblaiviam, bandė papirkti pareigūnus 100 Lt, padėdamas kupiūrą ant priekinės policijos tarnybinio automobilio keleivio sėdynės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo. Už pareigūnų papirkimą vyrui gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Vilniaus r. policijos komisariato pareigūnai kreipiasi į visus, galinčius suteikti naudingos informacijos apie transporto priemones vairuojančius neblaivius vairuotojus, ir prašo apie tai informuoti Vilniaus rajono policijos komisariato pasitikėjimo telefonu (8 5) 275 2566.