Avarijoje buvo sužalota ir kartu važiavusi abiturientės močiutė. Avarijos kaltininkas V. Lelešius (jo automobilis kelyje Kazlų Rūda-Ąžuolų Būda išlėkė į priešingos krypties eismo juostą) taip pat sužalotas, Kauno klinikose jį saugojo policija. Dabar jis jau pervežtas į Vilnių, į Laisvės atėmimo vietų ligoninę .

Šis įvykis sukrėtė visuomenę, Kazlų Rūdoje kilo didžiulis nepasitenkinimas vietos policijos darbu. Meras Vytautas Kanevičius žadėjo dėl policijos neveiklumo kreiptis į vidaus reikalų ministrą ir generalinį komisarą, nes ieškomą nusikaltėlį žmonės matydavo miestelyje, bet nuteistasis nebuvo sučiuptas, kol nepražudė merginos.

Kovo mėnesį nuo policijos pabėgęs ir iki šiol besislapstęs nuteistas narkomanas ir sukčius iš Kazlų Rūdos V. Lelešius dar sausį buvo nuteistas už tai, kad suviliojęs turtingų tėvų dukrą iš jos išviliojo 85 tūkst. litų. Nuo bausmės vykdymo jis pasislėpė, bet kovo mėnesį jį sučiupo Kazlų Rūdos pareigūnai ir perdavė Prienų r. pareigūnams, tačiau pastaruosius jam pavyko apmulkinti ir pabėgti. Teigiama, kad po to jis buvo ne kartą pastebėtas Kazlų Rūdoje.

Miestelio gyventojai, išreikšdami nusivylimą ir nepasitenkinimą policijos darbu, po tragiškos avarijos ėmė nešti prie komisariato gėles ir žvakes. "Policijos pareigūnų neatsakingumas, nesugebėjimas pagauti nusikaltėlio narkomano, dėl kurio turėjo tragiškai žūti nuostabi mergina, verčia imtis veiksmų", - sakė DELFI skaitytoja.

Policininkai prie komisariato suneštų gėlių ir žvakių neliečia. Tik sykį, žmonėms degant žvakutes, vienas pareigūnas pasakė, kad jie tai daro ne vietoje. Tačiau žmonės atkirto, kad daro tai net "labai vietoje".

Žvakės ir gėlės prie įėjimo į Kazlų Rūdos policijos komisariatą tebebuvo ir po abiturientės laidotuvių.