Ketvirtadienio vakarą prie Kazlų Rūdos, kelio atkarpoje, vietos gyventojų pramintoje „mirties kilpa“, susidūrė du automobiliai „Mercedes Benz“. Avarijoje žuvo abiturientė, besiruošusi rytoj švęsti paskutinį skambutį.

DELFI skaitytoja teigė, kad žuvo ir vyriškis, tačiau Marijampolės apskrities policijos budėtojo teigimu, žuvo tik mergina. Apie sužeistus žmones pareigūnas prieš pat vidurnaktį dar nieko negalėjo pasakyti, nes policijos grupė tuo metu vis dar dirbo įvykio vietoje ir nebuvo pranešusi tikslesnių nelaimės duomenų. Avarija įvyko apie 20 val.

Į avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai-gelbėtojai. Pasak jų, pranešimas apie šią avariją gautas 19.52 val. Iš „Mercedes Benz 250“ jiems teko traukti merginą, ji tuo metu dar buvo gyva. Tačiau greitosios pagalbos automobiliu vežant ją į ligoninę Rūta K. (gimusi 1994 m.) mirė.

Dar du žmonės sužaloti. Po medikų apžiūros kartu su Rūta K. važiavusiai jos močiutei M.-A. V. (gim. 1942 m.), gyvenančiai Kazlų Rūdoje, nustatyti krūtinės ir plaučio sumušimai, ji išvežta tolimesniam gydymui į Kauno medicinos universiteto klinikas. „Mercedes Benz A190“ vairavusiam Vaidui Lelešiui (gim. 1975 m.) nustatytas krūtinkaulio lūžimas, krūtinės sumušimas, politrauma, išvežtas į Kauno klinikas, ten jį saugo policija.

Avarija įvyko kelio Kazlų Rūda-Ąžuolų Būda antrame kilometre.

Į abiturientės automobilį rėžėsi kovo mėnesį nuo policijos pabėgęs ir iki šiol besislapstęs nuteistas narkomanas nusikaltėlis iš Kazlų Rūdos Vaidas Lelešius. Jis dar sausį buvo nuteistas už tai, kad suviliojęs turtingų tėvų dukrą iš jos išviliojo 85 tūkst. litų. Nuo bausmės vykdymo jis pasislėpė, bet kovo mėnesį jį sučiupo Kazlų Rūdos pareigūnai ir perdavė Prienų r. pareigūnams, tačiau pastaruosius jam pavyko apmulkinti ir pabėgti.

Penktadienį l. e. policijos generalinio komisaro pareigas Algirdas Stončaitis Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovui pavedė atlikti tarnybinį patikrinimą.

Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui pavesta išsiaiškinti, ar pareigūnai ėmėsi visų reikiamų priemonių laiku nustatyti ir sulaikyti nuo besislapstantį  ir policijos ieškomą V. Lelešių.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją.