Ketvirtadienį, apie 12 val., Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai gavo pranešimą, kad P.Lideikio gatvėje ant viaduko virš geležinkelio bėgių automobilis atsimušė į stulpą. Stulpas krito ir užvirto ant pravažiuojančio automobilio.

Važiuodamas link jūros kažkam rašė džiaugsmo kupiną SMS žinutę ir staiga užvažiavo ant skiriamosios juostos ir nuvertė kelio ženklą.

Nulaužtas kelio ženklas sudaužė „Honda Accord“ stiklą, apgadino priekinę dalį ir atšokęs nuo automobilio nusirito į kitą kelio pusę, kur kliudė dar vieną automobilį.

Iš netikėtumo „Honda“ vairuotojas sustojo tik už 300 metrų nuo avarijos vietos.

Vairuotojas Tautvydas nepastebėjo, kad virsdamas kelio ženklas apgadino priešinga eismo juosta, nuo jūros važiavusį automobilį „Mercedes-Benz ML 320“.

Ženklas nukrito ant „Mercedes-Benz“ variklio dangčio, sulaužė groteles, apdaužė ir šoninį vaizdo veidrodį. Juo važiavusi vairuotoja, jos mama, ir 1,5 metų mergaitė per avariją nenukentėjo.

Automobilio „Honda Accord“ vairuotojui Tautvydui, turinčiam 4 metų vairavimo stažą, surašytas protokolas už sukeltą avariją. Jam teks atlyginti padarytus nuostolius.