Dviejų metų vairavimo stažą turinti 20-metė automobilio „BMW-520“ vairuotoja Gintarė iš Debreceno gatvės išsukdama į Taikos pr. išsigando į automobilio saloną įskridusios bitės. Bitė pradėjo zyzti prieš vairuotojos nosį. Moteris pasakojo, kad gal net ketino ant jos tūpti.

Mergina sumaišė pedalus, susuko ne ten vairą ir BMW nuvažiavo nuo kelio, praskrido tarp dviejų medžių ir elektros apšvietimo stulpo, tačiau vienas medis vis tiek buvo kliudytas. Mašina sustojo tik ant pėsčiųjų ir dviračio tako su nuleistomis trimis padangomis.

Paskui Gintarę su kitu automobiliu "BMW-318" važiavo jos draugas Povilas (gim. 1986 m.). Jis sustojo keleivinio transporto eismo juostoje, ir įjungęs avarinius žibintus, nuėjo žiūrėti kas gi nutiko draugei ir jos mašinai.

Tuo metu iš apsisukimo į keleivinio transporto eismo juostą grįžtančio 3-jo maršruto keleivinio autobuso vairuotojas Virginijus D. (gim. 1962 m.), dėl vilkiko išsukančio į Taikos prospektą iš Debreceno gatvės per vėlai pastebėjo, kad jo juostoje stovi Povilo automobilis BMW.

Vairuotojas stabdė, viena keleivė griuvo ir atsitrenkusi į kėdės atlošą susimušė galvą.

Mergina buvo išvežta į ligoninę, ir po apžiūrios paleista gydytis namo.