Susižeidė ir vairuotojas, ir keleivis

Per pirmąją užfiksuotą avariją sužeisti du motociklu važiavę vaikinai. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko, kai motociklas rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusio automobilio galą.

Avarija įvyko apie 13 val. Marvelės gatvėje, važiuojant A5 magistralės link, kai motociklas „Yamaha“ rėžėsi į automobilio „Toyota Corolla Verso“ galą.

Pirminiais duomenimis, avarijos metu sužeisti du motociklu važiavę vaikinai – vairuotojas, kuris dėvėjo specialią motociklininko aprangą, patyrė kiek mažesnius sužalojimus nei keleivis. Pagal pirminę informaciją, būtent keleivis patyrė sunkius sužeidimus ir be sąmonės buvo išgabentas į ligoninę.

Nepatvirtintais duomenimis, motociklą vairavo 30 metų vyras, o keleivis – aštuoniolikmetis.

Greitis Marvelės gatvės atkarpoje, kurioje įvyko nelaimė, ribojamas iki 70 km/val.

Motociklininkas neišgyveno

Dar viena, skaudžiausia šeštadienio avarija, į kurią pateko motociklininkas, užfiksuota apie 16 val. Baršausko gatvėje, ties prekybos centru „Molas“.

Kaip DELFI informavo policijos pareigūnai, mažiausiai vienas žmogus buvo sužeistas, susidūrus motociklui ir automobiliui „Audi A6”. Pirminiais duomenimis, iš automobilių statymo aikštelės į Baršausko gatvę išvažiuojantis "Audi" nepraleido motociklo ir šis rėžėsi į mašinos vairuotojo duris. Po smūgio automobilis užlėkė ant priešpriešines eismo juostas skiriančios žaliosios vejos.

Šeštadienio vakarą Kauno policijos pareigūnai DELFI patvirtino, kad dėl avarijos metu patirtų traumų neišgyveno motociklo vairuotojas (gim. 1971 metais).

Motociklo vairuotojas nukentėjo ir Vilkijoje (Kauno r.). Pirminiais duomenimis, motociklininkas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris išvežtas į ligoninę.

Tuo nelaimingų įvykių grandinė nesibaigė - dar vienas motociklininkas į avariją pateko Savanorių prospekte. Pirminiais duomenimis, apie 23 val. užkilus ant Savanorių prospekto kalno automobilio "Opel Astra" vairuotoja sukdama į kairę nepraleido link centro važiavusio motociklo BMW.

Kaip DELFI informavo medikai, į įvykio vietą buvo išsiųsti du greitosios medicinos pagalbos ekipažai, kurie motociklo vairuotoją ir keleivį pristatė į Kauno klinikas.