Avarija įvyko judrioje Pilies gatvėje. Automobilio „Opel Signum“ vairuotojas Mindaugas Č., gimęs 1982 m., važiavo pirma eismo juosta.

Staiga „Opel“ trenkėsi šonu į šalia važiavusios Evelinos K. automobilį „SAAB 9-3“. Po smūgio jauno vyro automobilis išvažiavo į priešingą eismo pusę ir čia trenkėsi į Margaritos B. vairuojamą automobilį „Toyota Corrola“.

„Opel“ sustojo pakibęs ant šaligatvio sutvirtinimo atramos.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir policijos pareigūnai. Alkoholio matuoklis parodė,kad visi avarijos dalyviai buvo blaivūs.

„Opel Signum“ vairuotojas išvežtas į ligoninę. Kiek atsigavęs vyras spėjo paaiškinti, kad važiuojant jam staiga pasidarė bloga ir aptemo sąmonė. Mindaugas Č. sakė, kad nepamena, kaip įvyko avarija.

Liudininkai teigė, kad „Opel“ vairuotojas pakibęs ant saugos diržų važiavo ne vieną šimtą metrų.

Medikams jauną vyrą išvežus į ligoninę paaiškėjo, kad „Opel“ automobilyje važiavo ir keturkojis keleivis - šuo.

Teko skubiai spręsti, ką daryti su gyvūnu, kuris su nepažįstamais žmonėmis buvo nedraugiškas. Šuo šiepė dantis ir nesileido paimamas iš automobilio.

Policijos pareigūnai paskambino medikams ir pasidomėjo vairuotojo sveikata. Paaiškėjo, kad problema su keturkoju bus išspręsta - jo šeimininką medikai pažadėjo greitai išleisti.