Eurgenijaus Ostapenkos paskyroje atsiradusi žinutė

Ketvirtadienio ryte šios žinutės Eugenijaus Ostapenko paskyroje jau nebuvo.

Policijos departamento atstovai DELFI teigė, jog kol kas jokios informacijos apie šį įvykį neturi.

Neatmetama galimybė, jog tokiomis žinutėmis E.Ostapenko tiesiog siekė žiniasklaidos dėmesio. Anksčiau šis vyras taip pat yra siuntinėjęs keistus laiškus žurnalistams, kuriuose nerišliai dėstydavo naujienas apie savo gyvenimą, teismus, nemėgstamus asmenis.

DELFI susisiekus su atlikėjo mama Liubove, ši labai nustebo. „Čia kažkokia nesąmonė. Kažkoks nesusipratimas ar pokštas“, - tikino moteris. Tačiau paklausus, kas galėtų taip pokštauti, ji atsakyti negalėjo.

Anot E. Ostapenko mamos, pats atlikėjas apie kilusį skandalą dėl jo atsisveikinimo laiško, ko gero, nieko nežino. „Jis dar miega“, - ryte naujienų portalui DELFI sakė moteris.

Galbūt atlikėjas pats galėjo rašyti šį tekstą, tik motinai apie tai nesakė? „Nieko negaliu pasakyti, nes nieko apie tai nežinau“, - sakė ponia Liubovė.

Vėliau į DELFI kreipėsi ir pats dainininkas: „Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį ir girtas draugas labai nesėkmingai pajuokavo, nes iš mano kompiuterio prirašė ant mano "Facebook" sienos visokių nesąmonių. Sveikas aš ir gyvas. Buvau palikęs įjungtą savo kompiuterį, kai su draugais baliavojome mano bute. Gėrėme alų, grojome gitara ir dainavome“.

Anot E.Ostapenkos, draugai parašė ir jo atsisveikinimo laišką.

„Mano draugas savo ranka parašė su tušinuku ant lapo kažkokį atsisveikinimo laišką, atskanavo jį su mano skaneriu (printeriu) ir minėtą atsisveikinimo laišką patalpino mano "Facebook" paskyroje“, - DELFI rašė dainininkas.

Su girtais draugais vakaroja ne pirmą kartą

Pastaruoju metu E. Ostapenko buvo dingęs iš viešumos, o prieš tai turėjo nemažai problemų su teisėsauga.

2012 metais E. Ostapenkai baudžiamoji byla buvo iškelta už tai, kad 2011 m. rugsėjo pradžioje pareigūnams melagingai pranešė, kad viename uostamiesčio bare paryčiais jį sumušė trys ar keturi vaikinai bei pagrobė mobilųjį telefoną.

Į įvykio vietą tąkart atskubėjo policijos pareigūnai ir greitoji.

„Tikrai buvau sumuštas nepažįstamųjų. Jie pabėgo. Kai atvažiavo policija, jų jau nebebuvo. Iš kur ten žinosi, kur pabėgo. Nepagavo. Du mėnesius ieškojo“, – pasakojo E. Ostapenko.

Dainininkas iš pradžių buvo pripažintas nukentėjusiuoju, bet vėliau prieš teismą stojo už melagingą pranešimą apie nusikaltimą, nes anot kai kurių liudytojų, girtas jis pats griuvo ir susižalojo galvą.

Teismas pareiškė, kad E. Ostapenko bare buvo toks girtas, kad galėjo nesuvokti, kas iš tikrųjų įvyko, tad atlikėją išteisino.

Kitas įvykis, dėl kurio dainininkui teko varstyti teismų duris nutiko Šiauliuose. Incidentas tarp E.Ostapenko ir penkis kartus anksčiau teisto Vytauto Janulio užpernai pavasarį įvyko prie Talkšos ežero.

2010-aisiais dėl to Eugenijus Ostapenko buvo gydomas ligoninėje. Šiaulių apskrities ligoninėje diagnozuotas galvos sumušimas, smegenų sukrėtimas ir kairės plaštakos durta žaizda.

Anot nukentėjusiojo, Šiauliuose jis viešėjo pas draugus. Rytą jis susiruošė namo, tačiau nutarė dar kurį laiką pasigrožėti miestu. Užsuko į vieną barą, čia susipažino su trim vyriškiais, su jais gausiai išgėrė, esą už gėrimus mokėjo E. Ostapenko. Vėliau atlikėjas ir naujieji jo pažįstami patraukė per barus, o paskui nuėjo prie Talkšos ežero.

Čia esą vienas sugėrovų tiesiog sužvėrėjo - pradėjo mojuoti peiliu, supjaustė dainininko striukę, sužeidė ranką, sutrenkė galvą. Neva išsigandę ateinančių žmonių mušeikos pabėgo. Kažkas iš muštynes mačiusių žmonių paskambino į policiją.

Psichologinė pagalba telefonu

Psichologinės pagalbos tarnybaTelefono numerisDarbo laikas
Jaunimo linija
Budi savanoriai konsultantai
8 800 28888 I-VII
visą parą
Vaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai
116 111 I-VII
11:00 - 21:00
Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.
8 800 77277 I-V
16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
8 800 66366 I-V
10:00 - 21:00
Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
116 123 I-VII
visą parą

800-ąją paslauga apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Emocinė parama internetu

„Vaikų linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.ltAtsako per dvi dienas
„Jaunimo linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetasAtsako per dvi dienas
„Vilties linija“Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.comAtsako per tris darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.ltAtsako per tris dienas

Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)