Policija praneša, kad ketvirtadienio naktį keturi vyriškiai įsiveržė į trisdešimtmetės šilutiškės S. G. namus.

Viename atokesnių Saugų seniūnijos kaimų gyvenanti moteris prievarta automobiliu buvo išgabenta iš namų nežinoma kryptimi. Apie pagrobimą policijai pranešė šilutiškės artimieji.

Policijos budėtojas apie įvykį nedelsiant informavo Šilutės rajono keliuose dirbančius pareigūnus, apie galima pagrobėjų judėjimo kryptį taip pat buvo įspėti Rietavo policijos pareigūnai.

Jau maždaug po valandos bendros Šilutės ir Rietavo policijos pajėgos organizavo nusikaltimo vykdytojų sulaikymą – automobilis „VW Golf“ sustabdytas Rietavo centre, sulaikyti šeši juo važiavę vyriškiai.

Kaip netrukus paaiškėjo du iš jų pagrobta moteris pažinojo. Visi sulaikyti asmenys buvo pristatyti į policijos komisariatą. Pirminiais duomenimis moteris pagrobimo metu nenukentėjo.

Dėl įvykio Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Automobiliu važiavę N. S., gimęs 1981 m., R. Ž., gimęs 1994 m., A. G., gimęs 1973 m., ir A. J., gimęs 1984 m., uždaryti į areštinę, o V. G., gimęs 1994 m., ir 1995 m. gimęs nepilnametis apklausti.