Ši automobilį vairavo 19-metis Jašiūnų gyventojas E.V. Kartu su juo automobiliu važiavo to paties kaimo gyventojai 20-metis V.D., 21 metų P.S. ir 18 metų J.K., gyvenanti Marijampolio kaime Vilniaus rajone.

Patikrinę automobilį, policijos pareigūnai rado spausdintuvą, monitorių, kompiuterį, telefoną faksą, telefoną, du radijo stočių įkroviklius "Motorola", Baudžiamąjį kodeksą ir kitus daiktus, pavogtus iš Jašiūnų policijos nuovados, pranešė Policijos departamentas.

Tą pačią dieną per kratas pas V.D. buvo rasti kiti pavogti daiktai - dvi radijo stotys "Motorola", trys akumuliatoriai, 12 dvyliktojo kalibro medžioklinių šovinių, maišelis su augalinės kilmės medžiaga, kriminalistikos eksperto įrankių lagaminas, dėklai pistoletams, guminė policijos lazda, policijos pareigūnų antspaudai ir kiti daiktai.

Pas P.S. draugę J.K. per kratą rasta iš Jašiūnų policijos nuovados pavogta organizacinė technika. Be minėtų materialinių vertybių įtariamuosius domino ir nuovados tarnybinė informacija.

Įtariamieji, išskyrus merginą, dviem paroms uždaryti į areštinę. Vienas iš jų jau anksčiau buvo teistas.

Kaip skelbta, prieš savaitę, sekmadienį, vagys, atlenkę apsaugines grotas ir išdaužę lango stiklą, įsibrovė į Jašiūnų policijos nuovadą. Joje signalizacija nebuvo įrengta, todėl ilgapirščiai darbavosi netrukdomi.

Jie pagrobė 3 kompiuterius, 2 radijo stotis "Motorola", 5 radijo stočių akumuliatorius, naują fakso aparatą, 5 popieriaus pakuotės ir kai kuriuos asmeninius pareigūnų daiktus. Taip pat buvo išlaužtas seifas, tačiau iš jo niekas nepavogta.