„Audi 80“ buvo prispausti du žmonės. Pareigūnai pranešė, kad vienas iš jų buvo sąmoningas, kitas - be gyvybės požymių. Išvadavus nukentėjusius iš automobilio nuolaužų, paaiškėjo, kad vienas jų žuvo, o kitas sunkiai sužeistas. Žmogus išvežtas į ligoninę. Manoma, kad šiame automobilyje buvo trečias žmogus - jis pabėgo (sniege liko jo pėdsakai) metęs sužeistąjį ir žuvusįjį.

Pirminiais duomenimis, nuo Avižienių pusės Sudervės link važiavęs "Audi" kliudė priešpriešiais važiavusį "Volvo" - nulaužė vairuotojo pusės veidrodėlį. O po to "Audi" išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su 2011 metų laidos "Škoda". Pastarąjį vairavęs vyras nenukentėjo. Nesužalota ir "Volvo" vairuotoja bei jos maždaug pusantrų metukų vaikelis.

Žuvo "Audi" vairuotojas S. K. (gimęs 1962 m.), sužalotas šio automobilio gale sėdėjęs vyras (pasak gelbėtojų, abu maždaug 40 metų amžiaus). Priekyje sėdėjęs keleivis, manoma, taip pat sužalotas (sudaužytas priekinis stiklas ties keleivio vieta), tačiau jis pabėgo.

Vėliau bėglys atsirado.

N. B. (gimęs 1974 m.), kuris dėl daugybinių šonkaulių lūžių, veido žaizdų paguldytas į ligoninę, J. G. (gimęs 1977 m.) dėl daugybinių veido sumušimų, kairės čiurnos kaulo lūžio gydomas ambulatoriškai.