Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, 7 val. 28 min. gautas pranešimas, kad Šakių rajone, kelyje Šakiai-Kudrikos Naumiestis apvirto automobilis, kuriame yra prispaustų žmonių. Atvykus buvo rastas apvirtęs automobilis „Peugeot 206“.

Atvykus pagalbai du žmonės, vyras ir moteris, jau buvo ištraukti iš automobilio. Jie buvo perduoti greitosios medicinos pagalbos medikams. Ugniagesiai surinko išsiliejusius teršalus. Panaudoję buksyravimo lyną automobilį atvertė ir ištempė ant kelio.

11 val. 18 min. gautas pranešimas, kad Kazlų Rūdos savivaldybėje Antanavo kaime nuo kelio nuslydo automobilis, kuriame yra mažamečių vaikų. Panaudojus buksyravimo lyną automobilis „Toyota Avensis“ buvo ištrauktas.

Traukti iš pusnies „Subaru Forester“ automobilį ugniagesiams taip pat teko ir Molėtų rajone Videniškių kaime. Jame irgi buvo mažamečių vaikų.

12 val. 36 min. Ignalinos r. sav., N. Daugeliškio sen. Izabelinės k. Utenos greitosios pagalbos medikai pranešė, reikalinga pagalba ištraukti jų automobilį. Atvykus, automobilis „VW Lt-28“ iš pusnies ištrauktas.