Avarija įvyko, kai automobilio „Volvo S80“ su Jungtinės Karalystės valstybiniais numeriais bei vairu dešinėje pusėje vairuotojas nesugebėjo sustoti prieš priekyje pristojusį ir kairėn į Mogiliovo gatvę ketinusį pasukti automobilį „Renault Scenic“.

Smūgis buvo toks stiprus, kad prancūzišką automobilį išstūmė į priešingą eismo pusę. „Renault Scenic“ vairuotojas Vladimiras B. skundėsi kaklo skausmais, tačiau medikų pagalbos atsisakė.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija, nes „Volvo“ ekipažas buvo akivaizdžiai neblaivus. Atvykus policijos patruliams, du girti vyrukai niekaip negalėjo papasakoti, kuris vairavo, rodė pirštais vienas į kitą, klegėjo, pasakojo nešvankias istorijas.

Tuo metu įvykio vietoje pasirodė visiškai girta moteris, prisistačiusi Andželos vardu. Ji pareiškė, kad
yra automobilio savininkė ir vieno iš „Volvo“ važiavusių vyrų žmona, sėdo prie mašinos vairo ir sakė, kad tai ji vairavo automobilį. Moteris nori, kad ją pripažintų kalta dėl avarijos.

Tačiau liudininkai ir „Renault Scenic“ vairuotojas tvirtino iš karto po mašinų susidūrimo jokių moterų nematę.

Visi trys – Andžela ir du vyriškiai iš „Volvo“ – nuvežti į Klaipėdos kelių policijos biurą, kur toliau aiškinamasi, kas vairavo automobilį.

Mašina nuvaryta į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.