DELFI žiniomis, į Baltų prospekte esantį barą policijos pareigūnai iškviesti, kai vienas iš vyrų ėmė sklaidytis su ginklu rankose. Sulaikymo metu vyrai pasipriešino, nukentėjo du pareigūnai.

Policija pranešimą apie neramumus bare gavo 22.30 val. Į Šilainių mikrorajone esantį barą buvo pasiųsti du policijos ekipažai.

DELFI žiniomis, atvykusiems pareigūnams vyrai iškart pasigyrė, kad priklauso „kamuolinių“ grupuotei.

Vyrai nepakluso pareigūnų reikalavimams ir priešinosi – buvo panaudotos specialiosios priemonės, tarp jų – ir elektros šokas. Pirminiais duomenimis, sulaikyti ir areštinę pristatyti penki „kamuoliniai“.

Sulaikymo metu sužaloti ir du pareigūnai – vienam stipriai sumušta ranka, kitam sužeista koja.

Dar vienas pareigūnas penktadienio vidurnaktį nukentėjo Kauno rajone, Neveronyse. Į butą įsivežę vyrai ėmė terorizuoti čia gyvenančią moterį – nusikaltėliai pažėrė aibę grasinimų. Tarp jų – nužudyti ir išžaginti. Vėliau iš moters paėmę mobilųjį telefoną vyrai paskambino jos sūnui ir nežinia kodėl liepė skubiai grįžti namo.

Vaikinas į pagalbą pasitelkė policijos pareigūnus. Buvo sulaikyti abu gana keistą apiplėšimą surengę nusikaltėliai. Beje, jie taip pat pasipriešino ir vienam iš pareigūnų buvo stipriai sužeista koja.

Visi trys nukentėję pareigūnai priklauso Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės mobiliam būriui.

„Girdėjau apie šiuos įvykius tik iš neoficialių pokalbių. Kol neturiu oficialios medžiagos nieko negaliu komentuoti“, - DELFI šeštadienio vakarą teigė Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės vadas Gintaras Gatulis.