Kriminalinės policijos veteranai "Ekstrai" pasakojo, kad "daškinių" viešpatavimo metais į Partizanų gatvės 192-uoju numeriu pažymėtą pirtį labai dažnai sutemus būdavo atvežami duoklę mokėti atsisakę verslininkai ir ten žiauriai kankinami. Dažnas jų po tokių kruvinų maudynių sutikdavo su gaujos reikalavimais.

Yra duomenų, kad pamėgtose pirtyse renkasi ne tik nusikaltėliai. Žemuosiuose Šančiuose, Sodų gatvėje, kurioje jaunystėje gyveno kunigo Ričardo Mikutavičiaus nužudymo organizatorius V.Stupakovas-Beleckas, veikia vienintelė laikinojoje sostinėje išlikusi garinė pirtis. Į ją, "Ekstros" žiniomis, sykį per savaitę - sutartą dieną ir valandą renkasi pertis buvę Kauno milicijos, prokuratūros, KGB veteranai bei muzikos žvaigždės.

Kauno kriminalinis elitas pamėgęs ir nuošalų "Sandijos" viešbutį, esantį Jonavos gatvėje, kur aptaria savo tamsios veiklos planus. Praėjusių metų gruodžio 26-ąją iki šiol viešai neįvardytas užpuolikas apšaudė tris "Sandijos" dešimtajame liukso kambaryje puotavusius Kauno "šeimos" atstovus, buvusius mašinvagius ir kontrabandininkus. Kaip manoma, vienas sunkiai sužeistųjų gali likti invalidas iki gyvenimo pabaigos. Šį įvykį kriminalistai prilygina 1929 m. vasario 14-osios žiauriam nusikaltimui Čikagoje, kur Amerikos mafijos boso Alo Capone sėbrai viename garažų išrikiavo prie sienos ir sušaudė 7 konkuruojančios grupuotės narius.

Nenorėję būti įvardyti operatyvininkai "Ekstrai" papasakojo, kad prieš dešimtmetį buvęs sovietinės Lietuvos IX spartakiados suaugusiųjų bokso čempionas Gintautas Bakanauskas ("Bakanas") ir tuometis "daškinių" lyderis Remigijus Daškevičius gerokai išgėrę "Sandijoje" surengė imtynių varžybas. Tąsyk "Bakanas", gangsterių akivaizdoje nesunkiai nugalėjęs "Daškę", netrukus neaiškiomis aplinkybėmis buvo nušautas prie savo namų.