Apie 11.30 val. automobilio „Subaru Forester“ vairuotojas slidžioje gatvėje, netoli Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto, nesuvaldė transporto priemonės ir nevaldoma mašina ėmė suktis. Į „Subaru“ priekį rėžėsi iš paskos važiavęs sunkvežimis MAN.

Vėliau įvykiai klostėsi pakankamai laimingai.

„Subaru“ nuo smūgio nulėkė į viešojo transporto stotelę ir nuvertė stulpą. Laimė, nei automobilis, nei griūnantis stulpas nekliudė sustojime buvusių žmonių.

Į avarijos vietą atvykę pareigūnai pildė dokumentus ir matavo atstumus. Prieš avarijos vietą vairuotojai buvo priversti mažinti greitį, o tai ne visiems sekėsi atlikti sėkmingai. „Opel“ automobilis nevaldomas ėmė suktis ir tik per plauką nekliudė vieno iš pareigūnų, kuris spėjo pasitraukti.

Netrukus dar vienas nevaldomas automobilis - „VW Passat“ - vos keliolika metrų iki avarijos vietos nuslydo nuo kelio ir rėžėsi į pakelės pusnis.

Kaip DELFI teigė Kauno policijos pareigūnai, iki vidurdienio laikinojoje sostinėje policija kviesta į septynis eismo įvykius. Kol kas nepatvirtintais duomenimis, vienas žmogus buvo sužeistas.