Ketvirtadienį vidurdienį Kaune, Palemono gatvėje, užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas degė atvira liepsna. Dar iki ugniagesių atvykimo kaimynai iš namo išvedė 2 jo gyventojus. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardytas pastato stogas, išdegė palėpė. Iškviesti medikai į ligoninę išvežė 75 metų moterį, kuri susipjaustė rankas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar du žmonės nukentėjo per gaisrą, kuris kilo vakar pavakary Panevėžyje, J. Jablonskio gatvėje, čia esančiame individualiame name. Šiame gaisre apdegė tik antklodė ir kita patalynė, o dūmais apsinuodijo 2 vyrai. Nukentėjusieji buvo perduoti greitosios medicinos pagalbos darbuotojams, o gaisro priežastys tikslinamos.

Tragiškas gaisras vakare kilo Ignalinos rajono Maksimonių kaime, kur taip pat užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atskubėjo į gaisro vietą, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisravietėje buvo rastas 58 metų namo šeimininkas. Atvykę medikai konstatavo jo mirtį. Gaisro metu dar išdegė kambarys ir veranda, apdegė namų apyvokos daiktai.

Ugnis nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Kelmės rajono Kalniškių kaime vakar pavakary užsidegė irgi gyvenamasis vieno aukšto namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė kambarys.

Marijampolėje, Įsrūčio gatvėje, vakar vakare užsiliepsnojo dviejų aukštų mūrinis gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė priblokuota malkinė, nudegė pastato stogas, pradegė ir įgriuvo perdengimas.

Naktį Marijampolėje, P. Armino gatvėje užsidegė UAB „Arvi cukrus“ gyvenamosios paskirties pastatas. Gaisro židinys buvo antrame aukšte, kur prie krosnies apsmilko čiužinys, skudurai ir šiukšlės. Gaisras neišsiplėtė ir buvo greitai užgesintas. Šių gaisrų priežastys dar tikslinamos.