Policijos pareigūnų duomenimis, šiais metais, iki lapkričio 23 d., eismo įvykiuose žuvo 272 žmonės (tarp jų 13 nepilnamečių), t. y. žuvo 22 eismo dalyviais daugiau negu praėjusiais metais per tą patį laikotarpį.

Lapkričio 16-osios popietę, apie 13.44 val., Šalčininkų rajone, Jašiūnuose, automobilis „Suzuki Grand Vitara“ Lydos gatvėje įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į sustojime sustojusį tarpmiestinį autobusą „Man SKL S2“. Įvykio metu žuvo automobilį vairavęs 33 metų Šalčininkų rajono gyventojas ir kartu su juo važiavusi 20 metų moteris.

Lapkričio 17-osios naktį, apie 3.30 val., Biržų rajone, Parovėjos kaime, automobilis „VW Golf“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą. Įvykio metu žuvo automobilį vairavęs 20 metų Biržų gyventojas ir sužeistas kartu važiavęs devyniolikmetis, kuris dėl įvairių traumų paguldytas į ligoninę.

Lapkričio 18-osios popietę, 13.59 val., Rietavo savivaldybėje, kelyje Kryžkalnis−Rietavas−Vėžaičiai, automobilis „Mercedes-Benz E250“, vairuojamas 54 metų vyro, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.
Įvykio metu vairuotojas žuvo.

Lapkričio 19-osios popietę, apie 13.20 val., Zarasų rajone, kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 55 metų vyro, sankryžoje sukdamas į kairę susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu automobiliu „Opel Vectra“. Įvykio metu žuvo pirmajame automobilyje važiavęs 32 metų keleivis ir sužeisti abiejų automobilių trys keleiviai, tarp kurių 1 kūdikis.

Lapkričio 19-osios pavakare, apie 17.48 val., Jonavos rajone, kelyje Kulva–Naujasodis, 42 metų vyro vairuojamas automobilis „Honda Civic“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu žuvo 41 metų keleivė ir sužeistas vairuotojas (galvos trauma, rankos lūžimas, vidaus organų sumušimai) bei dar vienas kartu važiavęs keleivis (galvos trauma, vidaus organų sumušimai). Nukentėjusieji po įvykio paguldyti į ligoninę.

Lapkričio 20-osios ryte, apie 7.10 val., Vilniaus rajone, kelyje Bukiškės−Sudervė−Dukštos, 30 metų vyro vairuojamas automobilis „SAAB 9-3“ tamsių paros metu partrenkė keliu einančią 84 metų pėsčiąją. Moteris žuvo vietoje. Tą pačią parą užregistruota ir daugiau žūčių. Pasvalio rajone, kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga, žuvo automobilio „MAN 19.414“ (su puspriekabe), vairuotojas, 60 metų Lenkijos pilietis.

Lapkričio 21-osios pavakare, apie 17.15 val., Kėdainių rajone, kelyje Surviliškis–Devynduoniai–Pociūnėliai, nenustatytas automobilis, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi einantį 53 metų vyrą.

Lapkričio 22-osios naktį, apie 5.10 val., Alytaus rajone, kelyje Alytus−Seirijai−Lazdijai, automobilis „Peugeot Boxer“, vairuojamas 36 metų vilniečio, partrenkė važiuojamos kelio dalies viduryje stovintį 89 metų vyrą. Pėsčiasis, kuris tamsiu paros metu su savimi neturėjo šviesą atspindinčių elementų, žuvo vietoje. Apie 17.08 val., Kauno rajone, kelyje Kaunas−Marijampolė−Suvalkai, pirminiais duomenimis, nenustatytas automobilis, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo, partrenkė ir mirtinai sužeidė apie 60 metų vyrą. Pėsčiasis tamsiu paros metu su savimi neturėjo šviesą atspindinčių elementų.