Lapkričio 15 dieną, apie 14.30 val., policijos pareigūnai darbo metu važiuodami tarnybiniu automobiliu Naujo Stūnaičio kaime pastebėjo įtartinai važiuojantį automobilį BMW, kurio vairuotojas, pamatęs policiją, padidino greitį ir staiga pakeitė važiavimo kryptį, pasukdamas į šalutinį kelią. Įjungę švyturėlius pareigūnai vijosi BMW. Tačiau gaudynės tuo nesibaigė. Sustabdęs savo automobilį svirduliuojantis vairuotojas bandė sprukti pėsčiomis, tačiau netrukus buvo sučiuptas.

Nuo bėglio, 32 metų V. K., gerokai dvelkė alkoholiu. Patikrinus alkoholio matuokliu, vairuotojui buvo nustatytas vidutinis, 2,35 promilės, girtumas.

Kadangi vyrukas neblaivus prie vairo policijai įkliuvo ne pirmą kartą, jis greitai suprato itin griežtos atsakomybės neišvengsiąs, todėl trims pareigūnams pasiūlė po 2 tūkst. litų, kad šie pažeidimo nefiksuotų. Apie 50 tūkst. litų sumą V. K. turėjo su savimi, kadangi dirba pensijų išnešiojimo (pristatymo) agentu, todėl dalį patikėtų pinigų, 6 tūkst. litų, pasiūlė pareigūnams.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl papirkimo. Įtariamąjį po apklausos uždarė į areštinę. V. K. teks atsakyti ne tik už vairavimą neblaiviam, bet ir už kyšio davimą pareigūnams.

Policija primena, kad už valstybės tarnautojo papirkimą arba bandymą papirkti įstatymas numato baudą, laisvės apribojimą, areštą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.