Policijos pareigūnų duomenimis, S. G., gimusio 1959 m., ir J. K., gimusio 1965 m., lavonai buvo su pjautinėmis žaizdomis kakluose. Įtariamieji A. P., gimęs 1981 m., A. P., gimęs 1987 m., ir A. D., gimęs 1979 m., uždaryti į areštinę.

Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuroras Genadijus Jefimovas, dirbantis Visagine, prašo teismo leisti paskirti kardomąją priemonę-suėmimą trims šio miesto gyventojams, kurie įtariami dviejų žmonių nužudymu.

Įtariama, kad pirmadienį kartu su nužudytaisiais – 53 ir 47 metų vyriškiais, gyvenusiais tame bute, bendravę du broliai ir dar vienas jų draugas galėjo gerdami susikivirčyti ir griebtis smurto.

Panevėžio apygardos vyriausiojo prokuroro Justino Pupkos nutarimu organizuoti ir kontroliuoti dėl dviejų žmonių nužudymo atliekamą ikiteisminį tyrimą sudaryta prokurorų grupė, kurioje yra Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuroras Genadijus Jefimovas, dirbantis Visagine.

Įstatymas už dviejų ar daugiau žmonių nužudymą numato laisvės atėmimo bausmę iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.