Pasak liudininko, iš sudaužyto automobilio išlipo ir į mišką Neries link išėjo dvi merginos. Vieną iš jų - 17-metę - policininkai, šukavę mišką, netrukus surado. Mergina buvo visa kruvina, teigė neprisimenanti, kaip įvyko avarija ir sakė, kad ji nevairavo. Dėl galvos ir kt. sužalojimų nepilnametė paguldyta į Vaikų ligoninės reanimacijos skyrių.

Vairuotojo vieta (mašina į stulpą trenkėsi vairuotojo puse) buvo siaubingai suniokota, buvo sunku patikėti, kad ten buvęs žmogus galėtų kur nors toli nueiti. Tačiau gausios policijos pajėgos, pasitelkus į pagalbą kinologus su šunimis, nieko penktadienį nesurado. Buvo iškelta versija, kad sužalota vairuotoja nuėjo iki upės ir įkrito į ją.

Tačiau savaitgalį policija antrąją merginą surado - 18-metė buvo sveika ir gyva. Pirmadienį ji atvyko į apklausą Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje.

Pareigūnai neatskleidžia apklausos rezultatų. Tačiau, neoficialiais duomenimis, panašu, kad avarijos metu vairavo teisės vairuoti neturinti 17-metė.

Pirminis liudininko pranešimas buvo toks, kad merginų "Mazda" kliudė BMW, kuris iš įvykio vietos pasišalino. Dar penktadienį minėtasis BMW be valstybinių numerių buvo surastas netoliese esančioje Elniakampio gatvėje. Paaiškėjo, kad automobilis buvo parduotas, o naujasis savininkas jo dar neužregistravęs. Tačiau policija greit išsiaiškino, kas tuo metu vairavo BMW, nustatyti ir automobilio keleiviai.

Kaip pirmadienio popietę DELFI sakė Vilniaus apskrities kelių policijos vadas Vytautas Černevičius, su BMW vairuotoju ir keleiviais "dar aiškinamasi". Tačiau vis labiau panašu, kad BMW dėl avarijos niekuo dėtas - automobilis, manoma, eismo įvykio vietoje buvo stabtelėjęs jau po avarijos.