„Sustojau sankryžoje, pasilenkęs į priekį žiūrėjau į šviesoforą ir laukiau, kada galėsiu pajudėti. Staiga pajutau smūgį į automobilio galą ir atsitrenkiau į sėdynės atlošą. Dar neskubėjau kviesti gydytojų, bandėm tartis su avarijos kaltininku dėl žalos, sakiau, jei nori, pildyk deklaraciją. Jam pradėjus pildyti, man pasidarė silpna. Sakau, kviečiam medikus, nieko nebus. Jie apžiūrėjo, kadangi trenkiausi kaklu, išvežė į ligoninę“, – DELFI pasakojo garsus humoristas.

Anot R. Bingelio, jam pakilo spaudimas, tad teks praleisti brolio vestuves. Pats jis net ir prastai jausdamasis neprarado humoro jausmo: „Man humoras patinka, na, bet galėjo dievulis pradėti ne nuo brolio vestuvių, o kad pavėluočiau, pavyzdžiui, į kiną“.

Humoristas sakė kaip tikras vyras nenorėjo kviesti medikų. Tačiau kai ėmė svaigti galva – nusprendė su sveikata nejuokauti.

„Jei žinotum, kur laukia nelaimė, pagalvę pasidėtum. Gi galėjau parduotuvėje eilėje praleisti žmogų, arba nupirkęs voką, pinigus įdėti ne atsisėdęs į automobilį, o jau nuvykęs prie santuokų rūmų“, – svarstė šventę praleisti priverstas vyras.

Apie 13.40 val. į avariją patekęs R. Bingelis sakė sugrįžęs į namus kelis kartus bandė atsikelti iš lovos, tačiau pakilęs spaudimas jį iš karto sugrąžina į gulimą režimą.