Teismas, ištyręs ikiteisminio tyrimo ir teisminio bylos nagrinėjimo metu surinktus įrodymus, konstatavo, kad jie visiškai patvirtina, jog T. Vasilevskis šių metų birželio 1 d. M. Anusauskui pardavė kokaino bei savo namuose, turėdamas tikslą parduoti ir kitaip platinti, laikė šią narkotinę medžiagą.

Teismas, skirdamas T. Vasilevskiui bausmę, atsižvelgė į byloje esančius duomenis, charakterizuojančius kaltinamąjį, o būtent į tai, kad pastarasis dirba, turi nuolatinę gyvenamąją vietą, vienas prižiūri kartu gyvenantį sergantį neįgalų tėvą, kuriam yra būtina priežiūra bei į tai, jog T. Vasilevskis šių metų balandžio 4 d. buvo teistas baudžiamuoju įsakymu už tyčinio nusikaltimo, sietino su narkotinėmis medžiagomis, padarymą.

Vilniaus miesto 2 apylinkės teismas praneša, kad T. Vasilevskis nubaustas trejiems metams laisvės atėmimo. Į paskirtą bausmę įskaitytas laikino sulaikymo bei suėmimo laikas nuo birželio 2 d.

M. Anusauskas nubaustas 20 MGL (2600 Lt) bauda.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas apeliacine tvarka Vilniaus apygardos teismui, skundą paduodant per Vilniaus miesto 2 apylinkės teismą.