Buvusi pedagogė Genovaitė Augevičienė pasakojo, kad šių metų vasario vakarą ją savo visureigiu "Nissan Terrano" partrenkęs ir sužalojęs B.Kučinskas nė neatsiprašė.

B.Kučinskas tikina: moteris incidentą išsigalvoja.

"Aš sustojau prieš perėją, o ji bėgo ir pargriuvo, nes buvo slidu. Išlipau jai padėti atsistoti, o ji mane dabar kaltina, kad aš ją partrenkiau", - savąją įvykių versiją dėstė buvęs politikas.

G.Augevičienė ir B.Kučinskas jau porą kartų susitiko teisme, kuris sprendžia, ar atimti iš kauniečio teisę vairuoti.

Praėjusį rudenį policija šį veikėją jau auklėjo už tai, kad jis Kovo 11-osios gatvės perėjoje partrenkė merginą ir nuvažiavo iš įvykio vietos. Tada politikas atsipirko 500 litų bauda ir auklėjamąja paskaita, nes merginos sveikata nebuvo smarkiai sutrikdyta.

G.Augevičienės istoriją nagrinėjantis teismas turės atsižvelgti į ne vieną ekspertizę, todėl išvadą skelbs rudenį.

Pasak dienraščio, šiais metais B.Kučinskas teismuose lankosi dažnai. Liepą teismo verdiktą išgirdusių liūdnai pagarsėjusio vadinamojo auksinio tualeto statytojų gretose buvo ir šis veikėjas. Tiesa, B.Kučinskas išlipo iš balos sausas. Šiuo metu kaunietis bylinėjasi su buvusia darboviete - Kauno turizmo informacijos centru. Įstaiga direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjusį darbuotoją atleido už pravaikštas. B.Kučinskas įrodinėja, kad buvo atleistas neteisėtai ir reikalauja sumokėti trejų metų algą - daugiau kaip 90 tūkst. litų.